In oktober start laatste ronde SDE+-subsidie

Vanaf 29 oktober start de laatste ronde van de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Dit is dus de laatste keer dat de subsidie in zijn huidige vorm beschikbaar is. Vanaf 2020 geldt de SDE++ regeling, die minder gunstig is voor zonne-energieprojecten. Wilt u  nog zonnepanelen op uw dak mét subsidie. Doe mee met de laatste ronde en neem snel contact met ons op!

 

Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++)

De SDE-subsidie is bedoeld voor bedrijven en (non-profit) instellingen die van plan zijn hernieuwde energie te produceren. Vanaf 2020 wordt de regeling verbreed naar de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++). Projecten die zich richten op het reduceren van Cokunnen nu ook gebruikmaken  van de subsidie en krijgen daarbij ook nog eens prioriteit. De focus van de regeling wordt dus verplaatst van groene energie naar Co2-reductie. Daarnaast wordt het beschikbare subsidiebudget volgend jaar waarschijnlijk meer dan gehalveerd. Ook zal de aanvraag voor de SDE++-subsidie nog maar 1 keer per jaar zijn. Als u de regeling dus niet op tijd aanvraagt loopt uw project minimaal een jaar vertraging op.

 

Grote veranderingen

De nieuwe SDE++Dit is dus nadeliger voor projecten die zich richten op zonne-energie. Er gaat een hoop veranderen, de komst van de SDE++ heeft grote gevolgen voor het financieel rendement en de terugverdientijd.

 

Neem contact op!

Bent u aan het nadenken over zonnepanelen en wilt u dit jaar nog een SDE-aanvraag doen? Wees slim en neem snel contact met ons op. De aankomende najaarsronde is voorlopig de laatste kans om aanvraag te doen op deze subsidie. InZon regelt de complete aanvraag voor u. Zo kunt u nog gebruikmaken van de SDE+-subsidie. Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Hoe werkt het?

Voordat we de SDE voor u aanvragen doen we eerst een quickscan voor uw specifieke situatie. Op deze manier ziet u precies hoe de zonne-installatie er voor u uit komt te zien. De quickscan die u van ons ontvangt geeft vast een indicatie van onder andere het aantal zonnepanelen, de verwachte energieproductie en de verwachte terugverdientijd.

Download hier een voorbeeld van een quickscan

 

Vraag een quickscan aan